Kanker bestrijden is maatwerk, dat doe je niet alleen.

Pierre Fabre Oncology staat klaar voor apothekers in hun strijd tegen melanoom, borstkanker, darmkanker, longkanker en hematologische maligniteiten. Je hebt altijd rechtstreeks contact met jouw key account manager die je snel, proactief en persoonlijk ondersteunt. We leveren relevante wetenschappelijke actuele inzichten en staan altijd garant voor uitmuntende service en passend maatwerk.

Wat je ook zoekt in maatwerk voor de patiënt, ondersteuning van geneesmiddelen, therapie, informatie of assistentie, je kan altijd vertrouwen op onze hulp. Want net als een patiënt kan rekenen op jouw toewijding, kan jij vertrouwen op ons.

Dankzij de Pierre Fabre Foundation kunnen we eigen onderzoeken uitvoeren en nauw samenwerken met partners in de zorg. Innovaties die het leven van de oncologische patiënt en de zorg in het algemeen verbeteren, staan daarbij altijd centraal.

Daarnaast zetten we ons met meer dan 35 programma’s in 20 ontwikkelingslanden in om steeds meer mensen toegang te bieden tot goede zorg, educatie, preventie, e-health en medicatie.