Pierre Fabre Oncology ondersteunt en innoveert.

Ondersteuning en innovaties speciaal voor patienten met kanker en behandelaren, dat doen we samen.

Partnership Header

Ondersteuning van regionale gezondheidszorgprojecten.

Bewuste ondersteuning van projecten in Benelux, dat is waar we voor kiezen. Denk hierbij aan bewustmakingscampagnes (preventie en opsporing) voor algemeen publiek. Ondersteuning door innovatieve apps voor mensen met diverse vormen van kanker (huid, darm, blaas en long)

Op maat en in samenwerking met professionals in de gezondheidszorg, instellingen en patientenorganisaties.

Sinds 2012 promoot de Pierre Fabre Group fysieke activiteit bij artsen, als een weg naar een goede gezondheid, welzijn en schoonheid voor iedereen.

Xavier Azais, Marketing Director, Pierre Fabre Pharmaceuticals

Pierre Fabre Oncology innoveert met

Logo Biolizard
BioLizard

Samen met BioLizard creëren we de eerste Benelux-applicatie voor ondersteuning van darmkankerpatiënten. Met inzichten van zorgprofessionals en patiëntenorganisaties, bieden we een platform aan waar de behoeften van patiënten in hun behandeltraject voor darmkanker aan bod komen.

BioLizard
Tavie
TAVIE Skin

TAVIE Skin is het eerste virtuele ondersteuningsplatform dat melanoompatiënten helpt in hun dagelijks leven, bij het monitoren van hun behandelingen en bij de interactie met hun zorgteams.

TAVIE Skin

Pierre Fabre Onocology ondersteunt

Stichting Melanoom
Euromelanoma
Stop Darmkanker
Stichting Darmkanker

Pierre Fabre Oncology onderzoekt samen met

IQVIA
IQVIA

Wat vinden zorgverleners belangrijk binnen hun werkveld? Samen met IQVIA krijgen we inzichten naar wat er speelt en waar ontwikkelingen naar toe gaan. Dit houdt ons scherp om de gezondheidszorg te blijven ondersteunen.

IQVIA
SamHealth
Sam Health

Met Sam Health luisteren we naar en communiceren we met onze artsen, verpleegkundigen, patiënten en andere betrokkenen. Hun ervaringen en ideeen zorgen voor nieuwe innovaties om patiëntenzorg te verbeteren

Sam Health
DMTR
DMTR

Sinds 2020 ondersteunen we de Dutch Melanoma Treatment Registry (DMTR). Hierin worden alle systemische behandelingen van patiënten met melanoom geregistreerd. De DMTR geeft inzicht in de uitkomsten van deze behandelingen en zo wordt verbetering in de behandeling verder gestimuleerd.

DMTR
DCCG
DCCG

De Dutch Colorectal Cancer Group (DCCG) is een samenwerkingsverband tussen medische disciplines die van belang zijn voor de diagnose en behandeling van darmkanker. Met als primaire doel het verbeteren van de kwaliteit van diagnose en behandeling van patiënten met dikkedarmkanker.

DCCG

United Against Skin Cancers

Bij Pierre Fabre zorgen we voor de mens als geheel. Van gezondheid tot schoonheid, wij hanteren een unieke aanpak om positief bij te dragen aan het algehele welzijn van individuen. We implementeren deze complementariteit in een uitgebreid wereldwijd programma gewijd aan huidkanker: United Against Skin Cancers.

Onze expertise in dermatologie, gecombineerd met onze kennis op het gebied van oncologie, plaatst ons in een unieke positie om huidkankers vanuit meerdere invalshoeken te bestrijden. United Against Skin Cancers brengt tal van wereldwijde initiatieven samen, geïnspireerd en ontwikkeld door Pierre Fabre op basis van onze drie behandelingshoeken: voorkomen, behandelen, ondersteunen.

 

Behandelen

Behandelen, met medicijnen op voorschrift die gericht zijn op de tumoren, maar ook behandelingen die helpen bij het bestrijden van de cutane bijwerkingen die worden veroorzaakt door een groot aantal anti-kankerbehandelingen. Zonder de producten te vergeten die bedoeld zijn om het zelfvertrouwen te vergroten en de kwaliteit van het leven te verbeteren.

Partnership Behandelen

Elke dag beter leven met kanker door ondersteunende zorg op het gebied van de oncologie.

Pierre Fabre Oncology werkt samen met

NXT Pharma
Optimae
Axon
Ariez
Mediaplanet
Roularta
BJMO
Congress Care
Mednet
Pharma.be
NVMO
BADO
BSMO
Oncologie Vandaag
WIN O
Smartmedia

Publicatiecode: 20220319