Kanker bestrijden is precisiewerk, dat doe je niet alleen.

Pierre Fabre Oncology staat klaar voor oncologen in hun strijd tegen melanoom, borstkanker, darmkanker, longkanker en hematologische maligniteiten. Samen zoeken we naar de best passende behandeling bij de juiste patiënt, zodat behandeluitkomsten en een op maat gemaakt plan elkaar versterken. 

Daarbij voorzien we je van passende actuele data en innovatieve assistentie. In welke fase je ook bent met je patiënt: in behandeling en ondersteunend. Want net zoals een patiënt kan rekenen op jouw toewijding, kan jij vertrouwen op ons.

Dankzij de Pierre Fabre Foundation kunnen we eigen onderzoeken uitvoeren en nauw samenwerken met partners in de zorg. Innovaties die het leven van de oncologische patiënt en de zorg in het algemeen verbeteren, staan daarbij altijd centraal.

Daardoor kunnen we jou niet alleen vernieuwende behandelingen aanbieden, maar staan we ook altijd open om met jou nieuwe studies of baanbrekende projecten uit te rollen.

Daarnaast zetten we ons met meer dan 35 programma’s in 20 ontwikkelingslanden in om steeds meer mensen toegang te bieden tot goede zorg, educatie, preventie, e-health en medicatie.