Kanker bestrijden, dat doe je niet alleen.

Klaarstaan voor artsen, apothekers, verpleegkundigen en patiënten in hun strijd tegen huid-, darm-, borst- en longkanker, dat is wat we doen bij Pierre Fabre Oncology. 

Patiënten ondersteunen, behandelen en begeleiden om zo hun levenskwaliteit te verbeteren, dat kan je niet alleen. Het vraagt om samenwerking en maatwerk. Pierre Fabre Oncology speelt hierin een voortrekkersrol, met innovatief maatwerk, geneesmiddelen, therapieën, onderzoek, informatie en assistentie. Dit doen we in elke fase van de ziekte: bij behandeling en ondersteunend. Want net zoals een patiënt er niet alleen voor staat, kan zorgpersoneel ook rekenen op anderen. Samen gaan we de strijd met kanker aan.

Dankzij de Pierre Fabre Foundation kunnen we eigen onderzoeken uitvoeren en nauw samenwerken met partners in de zorg. Innovaties die het leven van de oncologische patiënt en de zorg in het algemeen verbeteren, staan daarbij altijd centraal.

Daarnaast zetten we ons met meer dan 35 programma’s in 20 ontwikkelingslanden in om steeds meer mensen toegang te bieden tot goede zorg, educatie, preventie, e-health en medicatie.